Källa: http://www.alltommat.se/recept/Karibisk-grillsas-19427
Ingredienser
1 st lök
1 tsk kryddpeppar
1 krm muskot
3 tsk starkt paprikapulver, (jag tog rökt paprika)
2 msk olivolja
1 burk krossad tomat, (380 g)
1 dl vatten
3 msk farinsocker (jag tog mörkt muskovado)
3 msk rödvinsvinäger
1 tsk salt
1. Skala och hacka löken. Fräs den med kryddpeppar, muskot och paprikapulver i oljan 3 min.
2. Tillsätt tomatkross, vatten, farinsocker, vinäger och salt.
3. Låt koka ihop under lock
ca 15 min. Ta av locket och låt såsen småkoka ytterligare 5 min.
4. Mixa såsen i en blender eller med en stavmixer. Häll upp i en flaska eller på burk. Sätt på ett lock och förvara såsen kallt.